Details, Fiction and Apartman u Beogradu

Objekat Kuca Vujovic nudi vrt i pogled na vrt, a smešten je u Beogradu, na 19 km od znamenitosti Trg republike u Beogradu i 19 km od znamenitosti Železnička stanica Beograd.

Ovaj pansion sa četiri zvezdice raspolaže udobnim sobama i recepcijom. Smešten je u centru Beograda, na manje od ten minuta hoda od Trga republike.

Apartmani su odlično opremljeni, iznimno čisti i uredni. Lokacija smještaja je odlična. U apartmanu potkrovlja pogled je izuzetan. Komunikacija sa iznajmljivačem bila je odlična. Naše preporuke.

Apartman je beskprekorno čist, prostran, i sadrži sve što je potrebno za ugodan boravak. Bojan je izuzetno fin i ljubazan, i sa lakoćom se sve dogovara sa njim.

Разположение, мюсно за паркиране, любезен домакин и съотношение цена-качество.

Odličan studio apartman na mirnoj lokaciji. Savršen za parove. Dostupnost svim potrebnim sadržajima veoma dobra. Komunikacija sa domaćinom na najvišem nivou. Sadržaji u jedinici po najvišim standardima. Sve preporuke.

Dobrodošli na BEOAPARTMAN! U našoj ponudi nalaze se isključivo Apartmani u Beogradu. Apartmanski smeštaj u Beogradu je poslednjih godina u ekspanziji. Na ovim stranicama pronaći ćete veliki broj lepih apartmana

The team may be very helpful, Specially I must mention Boby Stan na dan Beograd who was Tremendous beneficial and good! Lication also excellent!

Objekat BG Special Suites u ponudi ima klimatizovani smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i terasom, a smešten je u Beogradu, na four min. hoda od znamenitosti Trg republike u Beogradu i manje od 1 km...

Apartman je na izuzetno dobroj lokaciji. Domacin nam je izasao u susret prilikom ulaska u stan i bili su veoma ljubazni. Apartman je odlicno opremljen.

Smešten na samo 5 minuta hoda od Glavne železničke stanice u Beogradu, pansion Garden40 raspolaže prostranom terasom sa pogledom na vrt.

Ljubazan i susretljiv domaćin. Dobro opremljen apartman iako smo mi samo prespavali. Topla preporuka za sve koji imaju rane jutarnje letove.

Pink apartmani su jedna od najstarijih agenicija za rentiranje stanova na dnevnom nivou u Beogradu. Kao takvi možemo se pohvaliti izuzetnim iskustvom u svom poslu. Trudimo se da svaki dan koji provedete u našim apartmanima pamtite samo po dobru.

I na kraju, recenzija Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *